Remise En Forme
nlSchoonheidssalon
enBeauty Centre
itCentro Estetico

Een warm "benvenuto"

Hartelijk welkom in mijn salon!
Ik ben trots op het kunnen aanbieden van een waaier aan professionele schoonheidsbehandelingen, volledig aangepast aan uw huidtype en behoeften. Ik gebruik daarvoor een grondige huid- en lichaamsanalyse. Voor mijn behandelingen maak ik gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten en apparatuur.
Door mij voortdurend bij te scholen op nieuwe behandelingen en massagetechnieken bij de meest gerenommeerde schoonheid-academies in Italië (en in heel Europa) kunt u profiteren van "state of the art", veilige en effectieve schoonheidsbehandelingen. Dit alles aangeboden met mijn vriendelijkheid en spontaniteit "Made in Italy".

wie ben ik

Ik heet Sonia Rossi, ik ben Italiaanse en woon sinds een aantal jaren in Nederland, in Den Haag.
Ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en gespecialiseerd in: Ayurvedische behandelingen, traditionele schoonheidsbehandelingen, epileren, manicure en pedicure, manuele lymfedrainage en pressotherapie.
Spreekt u geen Italiaans? Geen probleem, ik spreek ook Nederlands en Engels.

Ayurveda

Meer dan alleen een cosmetische behandeling

Ayurvedische geneeskunde is een holistisch systeem: diagnose en therapie rekening houdend met alle aspecten van geest, ziel en lichaam (de evenwichtige werking van alle vitale functies).

De producten van KAMA die worden gebruikt voor deze Ayurvedische behandelingen, zijn geformuleerd volgens oorspronkelijke voorschriften en met plantaardige ingrediënten uit biologische landbouw.

Behandelingen


Massages

Bio-cosmetica

Traditionele, naturlijke behandelingen

Traditionele schoonheidsbehandelingen, van bewezen effectiviteit en professioneel uitgevoerd.

De lymfedrainage stimuleert de natuurlijke stroming van de lymfe, versterkt de natuurlijke afweer en helpt bij het verminderen van het vasthouden van vocht, weefsel zwelling en cellulitis.

Pressotherapie is een elektronisch gestuurde luchtdrukmassage met 24 luchtkamers. Het stimuleert het lymfesysteem om gifstoffen te verwijderen, revitaliseert en helpt om de benen, billen en buik te verstevigen.

Zoekt u een ontspannende en verkwikkende massage? De Zweedse massage stimuleert het afvoeren van afvalstoffen uit de weefsels, verbetert de bloedsomloop en ontspant de spieren.

Behandelingen

* vanaf

Massages

Epilatie

Effectieve maar zachte oplossingen

Dankzij technieken specifiek voor elk deel van het lichaam en het huidtype, wordt de ontharing zorgvuldig en effectief bereikt.


Door epilatie wordt de haar verwijderd met inbegrip van de haarwortel, in tegenstelling tot de traditionele verwijdering met oppervlakte methoden, zoals scheren en ontharingscrèmes.

Epilatie levert daroom resultaten die langer meegaan. Tegelijkertijd maakt het het haar zachter en fijner dan voorheen, wanneer het opnieuw groeit.

IPL permanente ontharing (vraag voor de prijzen)

* vanaf

Verven

Producten

De producten die ik gebruik tijdens mijn behandelingen kunt u ook in mijn praktijk zelf kopen.
Tevens ontvangt u van mij gedetailleerde richtlijnen en instructies over het gebruik van het product.

Productlijnen

Ik nodig u uit in mijn salon om de producten te laten zien en hun kenmerken uit te leggen.

contacten

Sonia Rossi
Remise En Forme Schoonheidssalon
Beauty Centre - Centro Estetico

Bazarstraat 15
2518 AE Den Haag
Telefoon:  +31 6 45 34 35 90
 
E-mail: sonia@remisenforme.nl
 
 
 
 
KvK nr Den Haag: 55011691
BTW nr: NL002450652B65
 
 

Informatie

Voor het maken van een afspraak kunt u mij bellen of een e-mail sturen.

Het kan gebeuren dat tijdens een behandeling de telefoon niet wordt aangenomen. Wanneer u mijn voicemail inspreekt, bel ik u terug.

Sommige behandelingen zoals op de website aangegeven, kunnen in voordelige schoonheidspakketten gebundeld worden. Vraag voor meer informatie.

Indien u een afspraak wilt verzetten of af moet zeggen, wordt u vriendelijk gevraagd dit tenminste 24 uur van tevoren te doen.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW 21% en onder voorbehoud van wijzigingen.